Het kindercoach traject

Het kindercoach traject

Het traject van coachen bestaat meestal uit een serie van 5 tot 8 gesprekken van 60 minuten. Ik werk vanuit mijn kantoor aan huis. Dit is zodanig ingericht dat alles wat nodig is voor een ontspannen en goede werksfeer aanwezig is. Het is mogelijk om de sessies, of een deel van de sessies bij jullie thuis te verzorgen indien dit voor de rust gewenst is.

Nadat jullie contact met mij hebben opgenomen, zullen we een intakegesprek plannen. In dit gesprek zullen we jullie zorgvraag bespreken en maken we een plan. Hierna kunnen jullie aangeven of jullie verder willen met het coachtraject.

Het is mogelijk dat tijdens het traject blijkt dat een oudergesprek gewenst is. Hierover zal ik dan met jullie contact opnemen.

Ook is het mogelijk dat als de hulpvraag geïnitieerd is door school dat ik op school een keer ga observeren of een gesprek met de docent zal hebben. Hier zal dan ook een sessie voor ingepland worden. Uiteraard in overleg met jullie als ouders.

kids
gezin2

Alles op een rij:

  • Voor het traject begint hebben we een vrijblijvend intakegesprek.
  • Het gehele traject bestaat gemiddeld uit 5 tot 8 sessies. De lengte van het traject hangt af van de hulpvraag.
  • De sessies vinden plaats in mijn kantoor of in overleg bij jullie thuis.  Het plannen van de datum en tijd vindt plaats in onderling overleg.
  • Het is mogelijk dat ik een sessie reserveer om op school te observeren of een gesprek te voeren.
  • Ter aflsuiting zal er een gesprek plaatsvinden waarbij de ouders ook aanwezig zijn.
  • Voor een afsluiting van het traject met jullie kind, zal ik een kosteloze korte sessie inplannen. We sluiten het traject altijd gezellig en luchtig af.
  • Het intakegesprek en het afsluitende gesprek met jullie kind zijn kostenloos.