Het Klik, hier ben ik! traject

Het Klik, hier ben ik! traject

Dit traject bestaat uit 4 sessies.

In de eerste sessie ga ik van jullie kind een foto maken. Deze foto ga ik met hem of haar bespreken. Hoe vind je zelf dat je op de foto staat? Vind je dat het uitstraalt wat je zelf denkt?

In de tweede sessie gaan we uitzoeken hoe hij of zij graag op een foto zou willen staan. We bedenken samen een draaiboek hoe en waar we deze foto gaan maken.

De derde sessie draait om de foto maken. We hebben het al uitgedacht dus nu is het de praktische invulling.

De vierde sessie zal een ouder/kind sessie zijn. Hierin wordt de gemaakte foto aan jullie gepresenteerd en zal jullie kind het verhaal achter de foto vertellen. Trots als een pauw zal hij of zij dit graag vertellen aan jullie. We maken de laatste sessie extra gezellig met koffie, thee en wat lekkers.

Klik, hier ben ik! is ontstaan uit mijn passie voor fotografie en graag kinderen willen helpen in hun ontdekking naar een beter zelfbeeld.